• FAQ

  • Ik heb al een website. Hoe pak ik zoiets aan?

   Wanneer u bij ons een website uitkiest (Zelfbouwpakket) of door ons laat maken dan zetten wij die klaar in een soort bouwplaats. De website wordt daar aangepast (Zelfbouwpakket) of door ons opgebouwd.
   Pas als u helemaal tevreden bent zetten wij uw domeinnaam over, zodat de bezoeker die uw website adres intypt terecht komt op de nieuwe website. Vanaf dat moment is de oude website niet meer bereikbaar.

  • Een domeinnaam verhuizen hoe doe ik dat

   Om uw domeinnaam te verhuizen moet u bij uw huidige provider een verhuiscode opvragen. Dit is een soort PIN-code voor de domeinnaam die u nodig hebt om te bewijzen dat u de eigenaar bent van de domeinnaam. Hoe u deze precies op kunt vragen, is afhankelijk van de huidige provider.
   De 'administratieve contactpersoon' van de domeinnaam moet per e-mail bereikbaar zijn, omdat die elektronisch toestemming moet verlenen voor de verhuizing. 

  • Waarom moet ik mijn website bij jullie hosten?

   Website-vakantiehuis.nl werkt met de techniek van NexusThemes: WORDPRESS THEMES | Local and Small Business Website
   Na het eerste jaar betaalt u jaarlijks een bedrag voor hosting en technisch onderhoud.
   De kosten hiervan bedragen € 180 per jaar
   U bent verzekerd van een optimale werking van uw website. Technische storingen kunnen snel worden opgespoord en verholpen en de programmeurs zorgen ervoor dat de techniek constant wordt bijgewerkt.
   Upgrades van het systeem en het maken van (dagelijkse) back-ups van uw website worden door het team van NexusStudios uitgevoerd.

  • Kan ik eigen plugins op mijn website installeren

   Nee helaas, dat kan niet. Plugins kunnen fouten bevatten die het hele systeem in gevaar kunnen brengen. Wij kiezen ervoor om ons systeem veilig te houden in uw en ons belang. NexusThemes beschikken over een groot aantal "Building Blocks" die allemaal tot uw beschikking staan. U zult merken dat de behoefte aan extra functionaliteit hiermee ruim wordt afgedekt. Nederlandstalige filmpjes maken het onderhoud voor u overzichtelijk.
   U vindt meer uitgebreide (Engelstalige) handleiding van alle Building Blocks op de website van NexusThemes

  • Krijg ik bij jullie een e-mailadres onder mijn eigen domeinnaam?

   Als u wilt kunnen e-mailen onder uw eigen domeinnaam dan kunnen wij dat voor u regelen. Voor het aanmaken van een e-mail adres onder uw domeinnaam brengen wij u eenmalig € 60 in rekening.
   Tip: Voor de werking van uw website heeft u geen e-mail adres onder uw domeinnaam nodig.
   Een werkend e-mail adres van Kpnmail, Ziggo, Hotmail, Gmail of Quicknet voldoet. 

  • Is mijn website direct zichtbaar voor iedereen?

   Wanneer wij uw werkomgeving opleveren is de website zichtbaar. U kunt direct inloggen en starten met bouwen.
   Als u bent ingelogd kunt u ervoor kiezen om de website 'under construction' te zetten: de website is alleen zichtbaar voor u. Als u uitlogt is de website ook voor u niet meer zichtbaar.
   U kunt er ook voor kiezen om de website permanent zichtbaar te houden voor iedereen. Zo kunnen anderen met u meekijken tijdens het creatie proces. Het is maar wat u het prettigst vindt.