• Help mij met teksten voor mijn website

 • Tekst schrijven voor een website is voor veel mensen een lastige taak. De teksten moeten uitnodigend zijn en vooral niet te lang. De gemiddelde bezoeker beslist in 5 seconden of uw pagina de informatie biedt die hij/zij zoekt. De tekst op uw website moet dus meteen duidelijk zijn.

  Een beschrijving van leuke of interessante activiteiten in de directe omgeving is een goede manier om de bezoeker langer op uw website te houden. Het verhoogt het gevoel van betrokkenheid: u hebt moeite gedaan om de bezoeker het naar de zin te maken. Waarschijnlijk zal uw vakantiehuis hem/haar hetzelfde gevoel van 'welkom zijn' geven

  U kunt ervoor kiezen om deze taak uit te besteden aan onze tekstschrijvers. Wij herschrijven uw huidige tekst of maken een nieuwe.
  Na het invullen van een vragenlijst gaan we aan de slag met schrijven.
  Daarbij houden we natuurlijk contact met u. Het wordt tenslotte uw website.
  We maken een korte beschrijving van minimaal 6 activiteiten in de omgeving.

  Voor een website met 1 tot 3 verhuurbaar objecten rekenen wij € 350

 • Toevoegen van informatie voor de zoekmachine Google

  Goed gevonden worden in de zoekmachine Google is een wens van iedere verhuurder. Boekingen gaan steeds meer via internet. Iedereen met een website wil in de top 10 van zoekresultaten staan, dus dat wordt dringen...
  Bedenk dat er veel concurrentie is in de 'vakantie-huis-verhuur'. Grotere bedrijven die veel geld aan advertenties uitgeven zullen altijd bovenin de zoekresultaten staan. U kunt zelf veel doen om uw website goed vindbaar te maken. Niet geschoten is altijd mis, dus….altijd doen!

  Wij kunnen ervoor zorgen dat u goed vindbaar bent voor uw klanten. Natuurlijk binnen de grenzen van het haalbare. Wij verkopen geen wonderen. We gaan werken met 'zoektermen' voor elke pagina. Een zoekterm is een combinatie van woorden die uw bezoeker dadelijk intypt om u te vinden op internet.
  Een voorbeeld: 'vakantiehuisje Toornwerd'.
  In dit geval zou u in de top 10 terecht komen, omdat er in dit Groningse dorpje geen concurrentie is!